Únor 2012

Pozastavení

13. února 2012 v 22:03 | Tes!:) and Misell! :] |  Adminky! :)

Neohlášený zápis 0.2

5. února 2012 v 11:59 | Tes!:) and Misell! :] |  Adminky! :)
Ahoj je tu další neohlášený zápis affs :) moc času nemáme na přidávání článků natož na obíhání takže se omlouvám našim affs :/ale když čas je tak se budeme snažit obíhat :) takže zápis bude do zítřka do 8 ráno. Kdo se nezapíše bez varování ho mažem :) .

Family

4. února 2012 v 13:22 | Tes!:) and Misell! :] |  David Boreanaz

David

4. února 2012 v 13:19 | Tes!:) and Misell! :] |  David Boreanaz
Jméno:David Patrick Boreanaz
Datum narození:16. květen 1969
Místo narození:Buffalo, New York
Bydliště:Los Angeles, Kalifornie
Etnické kořeny:italsko-české
Výška:185 cm
Barva vlasů:hnědá
Barva očí:hnědá
Tetování:čínské symboly na obou zápěstích, znamenající "duše" a "osud"
Škola:Malvern Prep, Philadelphia, PA
Ithaca college, Ithaca, NY
Rodiče:Dave Roberts a Patti
Sourozenci:sestry Beth a Bo
Manželka:Herečka Jaime Bergman
Děti:Syn Jaden Rayne
Zvířata:Psi Bertha-Blue a Fritz
Koníčky:Turistika, horské kolo, četba a hudba
Strach z:Výšek a slepic
Oblíbená skupina:Grateful dead
Oblíbený autor:Og Mandino
Oblíbený herec:Al Pacino a Gary Oldman
Oblíbená herečka:Gwyneth Paltrow
Oblíbené jídlo:Eggs benedict, Philly cheesesteak sandwiches
Oblíbený sport:
Golf, basketbal and fotbal

Filmografie

4. února 2012 v 13:11 | Tes!:) and Misell! :] |  Michelle Trachtenberg
2011 -Noc je ještě mladá role: Ashley
2011 -Untitled Peter Knight Comedy Project role: Gracie
2010 -Poldové (Cop Out) role: Ava
2010 -DC Showcase Original Shorts Collection role: Bar Girl(voice)
2010 -Love Bites role: Jodie
2009 -The Super Hero Squad Show ("The Super Hero Squad Show") role: Valkyrie
2009 -Znovu 17 (17 Again) role: Maggie O'Donnell
2008 -Against the Current role: Suzanne
2008 -Kids in America role: Kitchelle Storms
2008 -Okruh (The Circuit) role: Kylie Shines
2007 -Super drbna (Gossip Girl) role: Georgina Sparks
2007 -The Hill role: Maggie Rogers
2006 -Beautiful Ohio role: Sandra
2006 -Černé vánoce (Black Christmas) role: Melissa
2005 -Princezna ledu (Ice Princess) role: Casey Carlyle
2005 -The Dive from Clausen's Pier role: Carrie Beal
2004 -Eurotrip role: Jenny
2004 -Dr. House (House M.D.) role: Melinda Bardach
2004 -Mysterious Skin role: Wendy
2001 -"Law & Order: Criminal Intent" role: Lisa Willow Tyler
2001 -Odpočívej v pokoji - DUPLICITA (Six Feet Under) role: Celeste
2001 -Odpočívej v pokoji (Six Feet Under) role: Celeste
2000 -A Father's Choice role: Kelly McClain
2000 -Can't Be Heaven role: Julie
1999 -Inspektor Gadget (Inspector Gadget) role: Penny
1998 -Sám doma a bohatý 2: Vánoční přání (Richie Rich's Christmas Wish) role: Gloria
1997 -Buffy přemožitelka upírů (TV) (Buffy the Vampire Slayer) role: Dawn Summers
1997 -Meego role: Maggie Parker
1996 -Christmas in My Hometown role: Noelle Murphy
1996 -Špionka Harriet (Harriet the Spy) role: Harriet M. Welsch
1993 -The Adventures of Pete & Pete role: Nona Mecklenberg
1991 -Clarissa vám to vysvětlí (Clarissa Explains It All) role: Elsie Soaperstein
1990 -Právo a pořádek (Law & Order) role: Dinah Driscoll

Avatary

2. února 2012 v 20:12 | Tes!:) and Misell! :] |  Avatary!:)


News

2. února 2012 v 14:28 | Misell:] |  Misell :]
:DD Ahoj lidi tak se dneska máte? :D co jste dostali na vízo? :P :)